AKTIV Árpa Formula

Az AKTIV Árpa Formula közel 20 éve érdemli ki vásárlóink bizalmát, ami annak köszönhető, amit eddig már több ezer elégedett vásárló osztott meg velünk: az emésztésre tett jotékony és bevált hatásának

Ön is tapasztalta már?

A vissza-visszatérő gyomorégés, reflux, puffadás apró jelzései a szervezetnek, hogy itt az ideje változtatni, mielőtt rosszabb lesz.

Az emberi szervezet számára valódi hasznosításra nem alkalmas, feldolgozott és ízérzékre ható “feltuningolt” ételek hosszú távon növelik a bélproblémák esélyét.

A bevitt méreganyagoktól a szervezet elsavasodhat és idővel jelentkezhet a gyomorégés, puffadás, kényelmetlen érzet, gázok, éjjeli reflux, és egyéb problémák.

Ha nem a helyzet gyökerét kezeljük, azzal hosszú távon súlyosabb állapotba is kerülhet a szervezet a sav-lúg egyensúly tartós megbomlása miatt.

 

Mi történik emészési probléma esetén?

A szervezet részegységei az emésztési folyamatok révén jutnak hozzá a szükséges tápanyagokhoz, ezért, ha az emésztéssel problémák vannak, akkor ez kihatással lesz a szervezet egészére, mivel a szervek nem kapják meg a szükséges tápanyagokat, így egy idő után képtelenek lesznek megfelelően funkcionálni.

Könnyű megelégedni a tabletták gyors és rövid tünet-szüneteltetéseivel, de a probléma attól még fennmarad.
Ha valóban változást akarunk, akkor hosszú távú megoldásban kell gondolkodni.

Hosszú távú, ígéretes megoldások leggyakrabban a természetes eredetű termékekben találhatók, hiszen szervezetünk, testünk is akkor működik jól, ha természetes tápanyagok segítségével a saját működése harmóniában van. Így a bélrendszerünk és a gyomor természetes úton tud regenerálódni. 

Az AKTIV Árpa Formula egy természetes megközelítés az emésztési problémák területén

Különleges csíráztatási eljáráson megy keresztül, mely során magasan mértékben megőrzi az értékes hatóanyagokat, így jótékony hatásait hatékonyabban tudja kifejteni. Magyar termék, magyar bio árpából.

Termékünk aktiválási eljárása során a fehérjék nagy része aminosavakra bomlik, és a bélrendszerből könnyen felszívódnak.

Az AKTIV Árpa Formulában lévő magas fehérjetartalom hozzájárul, hogy szervezetünk hozzájusson a kellő mennyiségű, jó minőségű aminosavakhoz.

Az AKTIV Árpa Formula nagyon hatékony táplálék erre a célra, már 1 hét után érezhető a hatása.

Érdemes beépíteni a hétköznapi étrendbe, és rövid idő után érzékelhető, hogy az állandó gyomorégés, valamint a gyomorbántalmak érezhetően csökkennek, majd hamarosan megszűnnek, ha a szervezet pH értéke optimalizálódik.

Az AKTIV Árpában lévő rost és enzimtartalom természetes módon segíti  az emésztési folyamatokat. A savas ételek csökkentése (édesség, cukor, húsok), és az AKTIV Árpa Formula fogyasztása, valamint egy kis mozgás helyreállíthatja emésztésünket és sav-bázis háztartásunk egyensúlyát.

Természetesen az AKTIV Árpa Formula önmagában nem tesz csodát, ha nem változtatunk alapvetően a táplálkozáson. Érdemes kerülni azokat az élelmiszereket, melyek a jelen állapothoz vezettek. A tartósítószerrel, színezékekkel, cukorral feldúsított ételeket, italokat, alacsony tápértékű, haszontalan ételek túlzott bevitelét, (pl. édességek, csipszek) érdemes elhagyni, így még eredményesebb és hosszantartó az AKTIV Árpa Formula hatása.

Az AKTIV Árpa
hosszú távú fogyasztásának előnyei

több energia

Az AKTIV Árpa fogyasztásakor sokan számolnak be megnövekedett energiaszintről

erősebb immunrendszer

Az emésztőrendszeren keresztül több tápanyag tud felszívódni

jobb koleszterintszint

Az árpában található SOD nevű enzim segít csökkenteni a magas koleszterinszintet

csökkenti a puffadást

Rosttartalma segít csökkenteni a puffadást

alakformálás

Az emésztőrendszert kíméletes tisztítja és hasznos tápanyagokkal látja el

könnyebb emésztés

A benne lévő rostok és lúgos kémhatása az emésztőrendszert "megnyugtatja".

Dr. Turi AKTIV Árpa Formula
  • 620 gr
  • 31 adag
  • 2 evőkanál/adag
  • 165 Ft/adag
  • lúgos hatású
  • egy étkezés kiváltható
  • emésztést segítő enzimek
5.100 Ft

Ajánlott fogyasztás gyomorégés, reflux esetén:

Reggel éhgyomorra egy pohár vízbe, és este lefekvés előtt egy pohár vízbe elkeverni 2 evőkanál AKTIV Árpa Formulát. Legalább 3 hónapig végezzük a kúrát.

Fogyasztóink visszajelzései alapján már az első héten javulás észlelhető.

„Az immunrendszer több sejtje feladatának elvégzéséhez szüksége van C-vitaminra, különösen a falósejtek és limfociták (idegen részecskéket, baktériumokat megsemmisítő fehérvérsejtek) számára. Így a C-vitamin hiánya bizonyos kórokozókkal szembeni alacsony ellenállást eredményez, míg a magasabb C-vitaminellátás javítja az immunrendszer számos jellemzőjét.”

Rendelje meg az AKTIV Árpa Formulát most!

Válasz emésztési problémákra

Előnyei:

Természetes táplálék

a bélrendszert így a saját erejéből segíti helyreállni

Lúgos kémhatású

gyomorégés, savtúltengés, reflux tökéletes eszköze

Rostos

ezért fogyasztóink megerősítése szerint is kiváló puffadásra is

A vissza-visszatérő gyomorégés, reflux, puffadás apró jelzései a szervezetnek, hogy itt az ideje változtatni, mielőtt rosszabb lesz.

A bevitt méreganyagoktól a szervezet elsavasodhat és idővel jelentkezhet a gyomorégés, puffadás, kényelmetlen érzet, gázok, éjjeli reflux, és egyéb problémák.

Fogyasztói Tapasztalatok

"Egy hete iszom az AKTIV árpát.

Eddig a reggeli kávé előtt is kellett egyek valamit, mert égett a gyomrom. De amióta ezzel a csírával kezdek, azóta nem ég a gyomrom a kávé után sem. Este lefekvés előtt is jó, mert ha nagyon bevacsorázom, akkor is nyugodtan alszom, nem ébredek fel éjszaka."

"Egy termékbemutatón láttam...

...az AKTIV Árpa Formulát. Ez már több mint egy éve volt. Emésztési problémáim, valamint allergiás panaszaim voltak. Azóta rendszeresen fogyasztom (reggel és este). Közérzetem javult, kevésbé vagyok fáradékony. Már ajánlottam másoknak. Örökös éhségérzetem jelentősen csökkent."

"Azért próbáltam ki...

... az AKTIV Árpa Formulát, mert nagyon sok volt a gyomorsavam. Mióta eszem, ezzel nincs gondom, és nem érzem azt a rossz ízt a számban. Azt tapasztaltam, hogy a bőröm is szebb lett tőle."

Összetevők:

Előcsíráztatott BIO árpaőrlemény, aktivált BIO árpaőrlemény, szójafehérje izolátum (GMO mentes), fruktóz.

(Nagyításhoz húzza az egeret a kép fölé)