Rólunk

Dr. Turi Attila vagyok

10 év kórházban töltött orvosi munka után a vitaminok és táplálékkiegészítők területén kezdtem dolgozni, mert úgy gondoltam egészségromlásunk oka a táplálékhiányban keresendő.

Majd közel 20 évvel ezelőtt felismertem, hogy egészségromlásunk fő oka a mérhetetlen egyensúlybomlás táplálkozásunkban. Az utóbbi 500 évben a könnyen felszívódó szénhidrátok 200-szoros növekedése étrendünkben olyan mérgező dózis, mely hosszabb távon egészségromlásunkat és a különböző betegségek kialakulását okozza. Ez a felismerés vezetett 18 éve a táplálkozástudomány területére. Az ingyenes tudásanyagban bemutatjuk azt az étrendet és életmódot mellyel visszanyerheti egészségét. 

Célom támogatni az egészség és minőség iránt elkötelezett családokat, embereket elérhető áron.

Üdvözlettel,
Dr. Turi

Elkötelezetten a minőség mellett

Termékeink mindegyikénél első a minőség.
Rendkívül nagy odafigyelést, törődést és magas elvárási szintet kíván az, hogy a termékek készítése során teljes  figyelmet, tudást és tapasztalatot összevetve kerüljön elemzésre egy folyamat, hogy így a leghatékonyabb és legmagasabb minőséget hozzuk létre.

Eredményeink számokkal kifejezve

16800 +
eladott termék
+
év munka
+
visszatérő vásárló
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunit

Magas minőségű termékek

Termékeink közül van olyan, ami megkapta a kiváló termékeknek járó elismerést a University Nutritional Researcher-től.

Magyar bio termesztésű árpából